Hexamail Vault voorziet in een gecentraliseerde automatische archivering van email. Het op deze manier archiveren geeft een compliant email archief met volledige zoekmogelijkheden van alle historische email. Hierdoor wordt de productiviteit verhoogt, wordt voldaan aan de huidige wetgeving en bewaarplicht en worden email back-ups overbodig.

Ook stelt het in staat om bij calamiteiten mail (van ex werknemers) terug te halen en te doorzoeken voor juridische doeleinden. Een gebruiker kan zijn mail verwijderen maar het archief zal een kopie hebben die door de gebruiker niet meer verwijderd kan worden. Zo stelt u de mail en communicatie echt veilig! Via slimme efficiënte index bestanden kan bijzonder snel worden gezocht binnen alle onderdelen van de mail. Door toepassing van compressie en ontdubbelen blijft deze database compact. De eigen mailserver hoeft niet langer de gehele historie mee te zeulen waardoor dat de mail sneller reageert.

Administrators en/of gebruikers kunnen naar mail zoeken, deze terughalen en terugzetten of exporteren naar de open MIME standaard, of de mail kan worden afgeleverd in een eigen mailbox. Hexamail kan ook PST bestanden direct vanaf schijf indexeren en kunnen doorzocht worden en mail kan er uit worden gehaald zonder gebruik van Exchange of Outlook. Deze Hexamail Email archiveer oplossing is zeer schaalbaar. Vraagt weinig moeite om op te zetten. Heeft een hoge compressie en performance.

Email archivering kan gedaan worden op basis van regels. Op die manier hoeft u niet alles op te slaan en kunt u een selectie maken. En gebruikers kunnen toegang krijgen tot hun eigen gearchiveerde emails. Ze kunnen indien gewenst zelf email laten terugzetten of doormailen. Hierdoor kan hun mailclient licht en efficient blijven én hoeven de gebruikers niet steeds een beroep te doen op de beheerders van het email archief.

Wilt u meer informatie of wilt u deze email archivering eens testen? Neem even contact met ons op.