Anubis Anubis
 
 
USB-Protect

Korte Beschrijving

USB-Protect is een nieuwe unieke methode van kopieerbeveiliging voor het beveiligen van programmatuur en databestanden door deze te koppelen aan een (door u zelf te beschrijven) USB drive.
Wanneer de originele USB drive niet aanwezig is, kunnen de bestanden niet gebruikt worden. En kopie van de USB drive zal niet werken.

U kunt EXE bestanden (programma's) beveiligen met USB-Protect.
Het is mogelijk PDF documenten te beveiligen en om SWF (flash file format) te beveiligen voor gebruik met Acrobat programma's.
HTM(L) beveiliging en ook of afbeeldingen zoals JPG, GIF, PNG, en DjVu.
Maar USB-Protect maakt ook het beveiligen van de video bestandsformaten AVI, MPG, WMV, DCM, DIC, IMA, NEMA en ASF bestanden mogelijk voor de Windows Mediaspeler, WinAmp, DiVX speler.
Voor het beveiligen van Audio worden ondersteund: MP3, WMA, WAV en OGC.

Bovenstaande bestanden kunnen naast de genoemde programma's ook in andere (eigen) programma's worden afgespeeld of bekeken. Er gelden dan wel een paar voorwaarden. Neem hiervoor even contact met ons op.
De beveiligde USB-drive is alleen bruikbaar op alle gangbare Windows systemen.

Via een handige "wizard" kunt u nu zelf snel de gewenste bestanden beveiligen en deze op een speciale USB-Protect drive branden.
Dit is een speciaal geformatteerde USB drive die geschikt is om met de USB-Protect Protection Toolkit, software of databestanden te koppelen aan die drive.

Om een programma of databestand te kunnen beveiligen is dus de USB-Protect Protection Toolkit software en een x aantal USB-Protect drives nodig.
Ook kunt u de beveiliging en productie aan ons uitbesteden.


Kijk bij de Uitgebreide beschrijving voor meer informatie.

Tel: (+31)(0)13 5430055 Fax: (+31)(0)13 5439649