Anubis Anubis
 
 
DVD-Protect

Korte Beschrijving

DVD-Protect is een nieuwe unieke methode van kopieerbeveiliging voor het beveiligen van programmatuur en databestanden door deze te koppelen aan een (door u zelf te beschrijven) DVD-r.
Wanneer de originele DVD niet aanwezig is, kunnen de bestanden niet gebruikt worden. En kopie van de DVD(-r) zal niet werken.

U kunt EXE bestanden (programma's) beveiligen met DVD-Protect.
Het is mogelijk PDF documenten te beveiligen en om SWF (flash file format) te beveiligen voor gebruik met Acrobat programma's.
HTM(L) beveiliging en ook of afbeeldingen zoals JPG, GIF, PNG, en DjVu.
Maar DVD-Protect maakt ook het beveiligen van de video bestandsformaten AVI, MPG, WMV, DCM, DIC, IMA, NEMA en ASF bestanden mogelijk voor de Windows Mediaspeler, WinAmp, DiVX speler.
Voor het beveiligen van Audio worden ondersteund: MP3, WMA, WAV en OGC.

Deze lijst zal zeker in de toekomst nog worden uitgebreid.
De beveiligde DVD is alleen bruikbaar op alle gangbare Windows systemen.

Bovenstaande bestanden kunnen naast de genoemde programma's ook in andere (eigen) programma's worden afgespeeld of bekeken. Er gelden dan wel een paar voorwaarden. Neem hiervoor even contact met ons op.

Via een handige "wizard" kunt u nu zelf snel de gewenste bestanden beveiligen en deze op een speciale DVD-Protect DVD branden.
Dit is een door ons voorbewerkte DVD-r die geschikt is om met de DVD-Protect Protection Toolkit, software of databestanden te koppelen aan die cd.

Om een programma of databestand te kunnen beveiligen is dus de DVD-Protect Protection Toolkit software en een x aantal DVD-Protect schijven nodig.
Ook kunt u de beveiliging en productie aan ons uitbesteden.

Kijk bij de Uitgebreide beschrijving voor meer informatie.

Tel: (+31)(0)13 5430055 Fax: (+31)(0)13 5439649