Anubis Anubis
 
  HTML2APP copyprotection voor HTML bestanden en hun inhoud

HTML2APP

 

html2app helpt u om uw HTML pagina's te beveiligen en zo uw intellectuele eigendom te beschermen. Met dit slimme stuk software zet u op eenvoudige wijze uw HTML pagina's, scripts, afbeeldingen en alle gerelateerde Microsoft Office en PDF documenten om naar één enkele executable. Zo kunt u eenvoudig een hele website via één enkele .exe distribueren én tegelijkertijd beschermt u zo het bekijken of aanpassen van uw HTML code en scripts. Deze executabel kan vervolgens op iedere PC worden bekeken.

Door deze executabel te beveiligen met een van onze oplossingen voor kopieerbeveiliging kunt u tevens controle houden over het gebruik van de software, het aantal gelijktijdige gebruikers beperken of zelfs de website beschikbaar stellen tegen betaling van een abonnement en zo steeds terugkerende inkomst genereren.

 

Eigenschappen

  • Compileert alle soorten HTML inclusief JavaScript, Flash, VBScript etc... Als de Internet Explorer uw pagina's goed kan tonen (nadat deze op een harde schijf zijn opgeslagen) zal HTML2APP daar geen problemen mee hebben.

  • HTML2APP kan ook PDF of Microsoft Office bestanden tonen.

  • Beveiligd uw HTML broncode, de afbeeldingen en scripts door middel van sterke encryptie. Afbeeldingen of HTML code wordt ook niet op de achtergrond naar de harde schijf of een tijdelijk bestand weggeschreven.

  • HTML2APP is reuze eenvoudig in het gebruik. Binnen enkele minuten zet u uw website om naar een .exe.

  • Deze exe kan vervolgens beveiligd worden tegen illegaal gebruik. Zo kunt u met verloopdata werken, het maximaal aantal gelijktijdige gebruikers, de software verhuren of als demo tijdelijk laten werken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij overleggen graag met u om te kijken wat de beste oplossing voor u is en hoe u er het maximale uit kunt halen.

  • HTML2APP is de Ideale oplossing voor bijvoorbeeld e-books, handleidingen, een catalogus of voor het distribueren van uw website.

  • U kunt zelf bepalen of de gebruiker pagina's mag afdrukken en of "knippen en plakken" is toegestaan.

  • U kunt zelf een icoon aangeven en bepalen of de pagina's gemaximaliseerd geopend moeten worden of in een door u opgegeven formaat. Ook is het mogelijk om de tekst in de "About" aan te passen.

  • Als een separate service kunnen wij zelfs een Excel document, compleet met invoervelden, menu's en berekeningen voor u omzetten naar HTML waarna met HTML2APP er een versie gemaakt kan worden die alle formules verborgen houdt voor de gebruiker. En door hierop ook weer een kopieerbeveiliging toe te passen heeft u een bijzonder veilige oplossing die uw creativiteit beschermt en geheel andere distributiemogelijkheden bied. Het omzetten van Excel documenten is beperkt tot een aantal vormen. Niet alle Excel bestanden kunnen worden geconverteerd.

 

Vereisten

Om HTML2APP en de gecompileerde .exe te kunnen gebruiken is minimaal Microsoft Windows 95, NT4 of hoger nodig, evenals de Internet Explorer 4.0 (of hoger) geïnstalleerd op uw systeem. Indien u een presentatie maakt met Microsoft Office of PDF bestanden, dienen de bijbehorende programma's of viewers aanwezig te zijn.

Demo


Tel: (+31)(0)13 5430055 Fax: (+31)(0)13 5439649