Anubis Anubis
 
 
Dinkey Dongle Pro en FD - softwarebeveiliging - licentiebeheer

Korte Beschrijving

De Dinkey Dongle, in de vorm van een USB dongle, biedt u licentiebeheer en gaat het illegale gebruik van uw software tegen (copy protection / kopieerbeveiliging) door deze te koppelen aan een hardwarematige sleutel die op een computer wordt geplaatst. Effectief komt het er op neer dat u een slot plaatst op uw eigen software en dat de dongle fungeert als sleutel. Hierdoor kunt u bepalen wanneer uw software door wie gebruikt wordt onder door u in te stellen voorwaarden.
Het grote voordeel van een dongle is dat het gebruik transparant en gemakkelijk is. De software mag gekopieerd worden, er kunnen back-ups gemaakt worden, er kan van systeem veranderd worden, allemaal zonder problemen. Heeft men een dongle dan zal het gewoon werken. Zonder dongle heeft men aan de software niets.

De Dinkey Dongle kenmerkt zich door een aantal unieke aspecten:
  • De Dinkey Dongle is extreem veilig en is een van de meest betaalbare dongles.

  • De software voor het aanbrengen van de beveiliging aan uw programma is eenvoudig in het gebruik, duidelijk en overzichtelijk.

  • Programmeren is doorgaans niet nodig. En voor die gevallen waarbij dat wel nodig of gewenst is, wordt voorbeeldcode meegeleverd.

  • De beveiliging is o.a. gebaseerd op smartcard technologie. Dit is een bewezen uiterst veilige methode die ook door de beveiligingsindustrie gebruikt wordt.

  • Alle communicatie tussen de dongle en de software is zwaar versleuteld met een mix van RSA encryptie en 128 bit encryptie. Dit omvat een public en private key mechanisme waardoor een hacker, zelfs als ooit de RSA public key is gekraakt, nog steeds de private key niet heeft. Een dongle kan dus nooit geëmuleerd worden.

  • Het geheel bevat zeer sterke anti-debug code.

  • Indien gewenst is het mogelijk om door het verstrekken van een eenmalige code aan de klant, de parameters van de beveiliging aan te passen. Zo kunt u bijvoorbeeld een verloopdatum veranderen of programma's aan de beveiliging toevoegen.

  • Het is zelfs mogelijk om toegang tot een (deel van een) website te regelen met een Dinkey Dongle Pro. Als autenticatie dus. Zie hiervoor Dinkey WEBDinkey Dongle FD en de Pro
Dinkey Dongle Pro USB copyprotection
Betaalbaar, gebruiksvriendelijk en extreem veilig!

 


Van de Dinkey Dongle zijn verschillende soorten verkrijgbaar:


Tel: (+31)(0)13 5430055 Fax: (+31)(0)13 5439649