Anubis Anubis
 
 
WatchGuard - Hardware Replacement Service Level Agreement

WatchGuard Hardware Replacement voor de Firebox
Anubis biedt hardware replacement aan voor alle Firebox producten van WatchGuard. Mocht in voorkomende gevallen uw firewall het begeven, dan kunt u onmiddellijk op ons terugvallen. Om voor dit service level in aanmerking te komen, dient u met ons een overeenkomst af te sluiten.

WatchGuard biedt nu als standaard service binnen de Live Security Service ook Hardware Replacement aan. Wanneer u een actieve Live Security Service (LSS) heeft en uw WatchGuard firewall begeeft het, dan kunt u dit aan ons melden. Wij zullen dit onmiddellijk doorgeven aan WatchGuard. Een WatchGuard specialist neemt dan contact met u op en zal bepalen of het daadwerkelijk om een hardware defect gaat. Indien dit het geval is, wordt een vervangend apparaat naar u toegestuurd. Na ontvangst hiervan stuurt u het defecte apparaat retour. Dit gehele proces kan echter een aantal dagen duren. Zonder een actieve LSS en als de garantie is verlopen dient u de firewall naar ons te sturen waarna getracht wordt dit te repareren. Indien dit mogelijk is ontvangt u de firewall retour. Gedurende deze periode hebt u geen recht op een vervangende firewall. Dit gehele proces kan een aantal weken duren.

Wij hoeven u natuurlijk niet uit te leggen dat een firewall een essentieel onderdeel is van uw netwerk. Veilige communicatie per mail en web is afhankelijk van een goed werkende firewall. Juist om er voor te zorgen dat u deze zekerheid hebt, bieden wij de WatchGuard Hardware Replacement Service aan. Wij kunnen sneller reageren waardoor u waardevolle tijd wint waardoor u meer bedrijfszeker bent. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de vervangende WatchGuard firewall vooraf te configureren met uw eigen instellingen zodat u deze na ontvangst meteen in uw netwerk kunt plaatsen. Eenvoudiger kan het haast niet. Wilt u dat wij deze actie voor u op uw locatie uitvoeren, dan komt een van onze gecertificeerde WatchGuard specialisten bij u langs. Zo bent u snel weer productief en wordt de schade tot een minimum beperkt.

Wilt u meer informatie over deze service? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Een voorbeeldcontract met de beschrijving van de dienst, de prijzen en voorwaarden kunt u hier bekijken.


Tel: (+31)(0)13 5430055 Fax: (+31)(0)13 5439649