Anubis Anubis
 
 
MXI USB Encryptie (flash drives USB sticks en harde schijf encryptie)

Korte Beschrijving

MXI USB Encryptie is een productlijn van beveiligde USB geheugen sticks (flash drives) en harde schijven. Met de MXI USB Encryptie oplossingen, die zijn beveiligt middels encryptie (versleuteling) én authenticatie, kunt u uw informatie veilig transporteren. Deze USB geheugen sticks en schijven kunnen worden beveiligt door een wachtwoord en bij de BIO versies ook met vingerafdruk. In tegenstelling tot normale geheugensticks wordt op de MXI USB Encryptie  producten alle data automatisch versleuteld zodat niemand toegang heeft bij verlies of diefstal. Veiliger kan haast niet. Het is ook mogelijk om een onversleuteld deel aan te maken.

Er zijn verschillende vormen. Ieder met zijn eigen eigenschappen en gebruiksgemak. De MXI USB Encryptie  USB geheugen sticks en ook de harde schijven maken allemaal gebruik van de zeer krachtige encryptie en authenticatie. De standaard versie en de NON-BIO versie gebruikt alleen encryptie en een wachtwoord. De overige modellen gebruiken ook een vingerafdruklezer (BIO/biometrisch).

De USB oplossingen zijn vooral geschikt voor situaties waarbij aan de data hoge eisen worden gesteld op het gebied van informatiebeveiliging. En met de geďntegreerde biometrie speelt MXI USB Encryptie Encryptie verder in op de vraag van klanten naar dit veilige type opslagproducten. Het is ook mogelijk om een publiek deel aan te maken op de geheugen stick.

Zelfs als een gebruiker zijn wachtwoord is vergeten, kan de informatie toch nog worden teruggehaald. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een centraal opgeslagen wachtwoord wat alleen toegankelijk is voor systeembeheerders.

De USB geheugensticks bevatten geen bewegende delen, zijn erg robuust uitgevoerd en alles is in siliconen gegoten. Hierdoor zijn ze enorm schok en vochtbestendig. Alle onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit en uitvoerig getest. Hierdoor is de kans op een defect minimaal. Standaard zit er 1 jaar garantie op alle MXI USB Encryptie geheugensticks.

De opslagcapaciteit van usb-sticks is de laatste jaren enorm toegenomen, terwijl het formaat van de sticks een stuk kleiner is geworden. Dit maakt geheugensticks uitermate draagbaar en is het eenvoudig om er grote hoeveelheden gevoelige bedrijfsdata op te bewaren. Daarentegen is de kans groot dat deze kleine apparaatjes worden verloren of gestolen. Met MXI USB Encryptie sticks kunnen gegevens veilig van de ene plaats naar de andere worden gebracht, of kunnen back-up gegevens veilig worden meegenomen.

Geheugen sticks (flash drives) en de enorme capaciteit die inmiddels beschikbaar is, vormen een nieuwe serieuze bedreiging voor iedere organisatie. Een gebruiker kan eenvoudig en ongemerkt grote hoeveelheden (gevoelige) data meenemen. Maar hij kan ook virussen en trojans introduceren in het netwerk. Natuurlijk heeft MXI USB Encryptie hier iets op gevonden. Er kan een beleid wordt opgesteld dat alleen de beveiligde en door de organisatie beheerde MXI USB Encryption oplossingen gebruikt mogen worden. Een systeembeheerder heeft hiermee de mogelijkheid om alle USB apparaten te blokkeren zodat er geen informatie kan worden uitgewisseld tussen de apparaten behalve met de MXI USB oplossingen.


Kijk voor de meest recente prijsinformatie op het USB encryptie bestelformulier.


Tel: (+31)(0)13 5430055 Fax: (+31)(0)13 5439649