Anubis Anubis
 
 
McAfee Endpoint Encryptie

Korte Beschrijving

Het gebruik van mobiele apparatuur neemt een grote vlucht. Steeds meer organisaties rusten hun medewerkers uit met een laptop, I-pad of smartphone om zo hun efficiŽntie te verhogen. Medewerkers moeten overal en altijd toegang hebben tot bedrijfsgegevens. Een steeds groter deel van de pc's bestaat al uit notebooks. En de verkoop van smartphones stijgt ook steeds sneller.

Maar hoe zit het dan met de veiligheid en beheersbaarheid van de mobiele medewerkers? Mobiele apparatuur met bedrijfskritische informatie zwerft rond door het hele land. Ze reizen met de trein, tram of auto en zijn uiterst kwetsbaar voor verlies. Hoe zorg je als organisatie ervoor dat bedrijfskritische informatie niet op straat komt te liggen of in verkeerde handen valt?

McAfee Endpoint Protection (voorheen SafeBoot) voorkomt dat (vertrouwelijke) bedrijfsgegevens op straat komen te liggen door het ongeautoriseerd gebruik van data onmogelijk te maken door twee krachtige modules:

McAfee Endpoint Encryption for Devices

Deze vorm beveiligt alle data opgeslagen op de harde schijf door de volledige partitie of gehele harddisk automatisch en transparant te encrypten middels zeer sterke encryptie (tot 1024 bits). Het encrypten en decrypten is volledig transparant en met nauwelijks enig merkbaar verlies aan performance. Ongeautoriseerde gebruikers kunnen uw data niet lezen aangezien zij de encryptie niet kunnen opheffen.
Daarnaast levert McAfee Endpoint Encryption pre-boot authenticatie door middel van een password, eventueel gecombineerd met een smartcard of token. McAfee ondersteunt diverse hardware tokens waaronder Aladdin's USB eToken Pro en PCMCIA of seriŽle smartcard readers van diverse leveranciers.
McAfee Endpoint Encryption is beschikbaar voor notebooks, desktop systemen en PDA's met het PocketPC OS. Een belangrijke eigenschap van McAfee Endpoint Encryption is volledig centraal beheer. Zo kan de beheerder op een veilige wijze overal ter wereld McAfee Endpoint Encryption op grote aantallen devices eenvoudig automatisch installeren, 'recoveren' en beheren. Het voorziet in centrale policy, auditing faciliteiten en centrale recovery van gebruikersdata. Koppeling met Active Directory, Novell en PKI zijn mogelijk. Dit alles geeft een zeer lage Total-Cost-of-Ownership.

McAfee Endpoint Encryption for Files and Folders

Biedt niet te kraken encryptie van bestanden, mappen, verwijderbare media (geheugenkaarten, geheugen sticks, etc.) en e-mailbijlagen. Hoewel volledig transparant voor de gebruiker, bevat McAfee-Endpoint Encryption voor bestanden en mappen tal van functies die voor IT-medewerkers onmisbaar zijn.

En met de gebruik van de USB sticks met krachtige encryptie en optionele vingerafdruklezer van MXI-USB encryption is nog eenvoudig een totaalbeleid af te dwingen.

Waarom kiezen voor McAfee Encryption?

McAfee Endpoint Encryption (voorheen SafeBoot) is de enige encryptietechnologie op de markt die een basisarchitectuur biedt die bedacht en ontwikkeld is voor zakelijk gebruik. Alle andere device-encryptieproducten zijn eerst ontworpen voor de consumentenmarkt en vervolgens snel voor de zakelijke markt klaargestoomd om de eisen binnen het bedrijfsleven bij te benen. Het beheer van deze oplossing voa de ePo omgeving van McAfee geeft krachtig en efficiŽnt beheer met een technologie die voortdurend verder wordt ontwikkeld ter verbetering van het gebruik binnen het bedrijfsleven. McAfee Endpoint Encryptie is schaalbaar (10 - 10 miljoen gebruikers) en kan aan meerdere apparaten, databases, bestanden en mappen worden gekoppeld en deze naadloos versleutelen met behulp van de meest krachtige encryptietechnologie die momenteel verkrijgbaar is. Encryptie die bovendien nog niemand heeft kunnen kraken.
McAfee Endpoint Encryptie biedt de kwaliteit ťn het gebruikersgemak die uw organisatie verdient.
 

Tel: (+31)(0)13 5430055 Fax: (+31)(0)13 5439649