Anubis Anubis
 
 
TeleToken

Korte Beschrijving

Teletoken is een complete authenticatie-oplossing voor websites en virtual private networks, in de vorm van een SaaS oplossing (Security as a Service) waarbij uw mobiele telefoon als 'token' wordt gebruikt. Authenticatie via SMS.

Met Teletoken ondervangt u de grootste bezwaren van password-authenticatie, zonder de overhead, complexiteit en kosten van token calculators of smart cards.
Om Teletoken te gebruiken maakt u vanaf uw webserver of firewall een veilige verbinding met de Teletoken servers op het Internet. U hoeft niet te investeren in hardware of software - u kunt letterlijk binnen enkele uren aan de slag.

Binnen de SaaS oplossing nemen wij u al het werk en alle complexiteit uit handen.
Wij inventariseren samen met u wat uw wensen zijn, verzorgen de implementatie en regelen de verzending van de SMS berichten. Het onderhoud wordt geheel door ons verzorgd en wij staan steeds voor u klaar om eventuele vragen of problemen af te handelen.

Alles inbegrepen, een compleet pakket


Teletoken wordt aangeboden als een complete dienst, die onder andere omvat:
  • volledige user management via een web interface, inclusief delegatie en rollen; desgewenst kunt u user management ook via de Teletoken-API doen;
  • een gehoste service voor verzending van speciale expres-SMS berichten;
  • bij WEB authenticatie, software-modules voor uw webserver (Apache/IIS), of bij VPN, een RADIUS service voor de integratie met uw firewall of VPN concentrator; ;
  • volledige handleidingen voor installatie en integratie, voor server-beheerders en site owners/content managers;
  • technische ondersteuning voor en tijdens uw contract;
  • al uw contract- en accountinggegevens online: wie gebruikt de dienst, wanneer, hoe vaak, etc.
     
Een voorbeeld van de web interface waarmee u gebruikersgegevens beheert.

Snel, simpel en betaalbaar

Omdat Teletoken voor een groot deel een 'gehoste' dienst is maakt u geen kosten voor hardware of software. Niet in aanschaf, maar ook niet de verborgen kosten van onderhoud en beheer.
U kunt met Teletoken snel in de lucht zijn: binnen een dag, als het moet. Geen levertijden, geen moeilijke integratietrajecten.
Vraag vandaag nog offerte aan voor Teletoken in uw omgeving - en zie hoe het k kan.
Heeft u een afwijkende configuratie of applicatie? Op verzoek onderzoeken wij graag of w configuratie geschikt is voor gebruik met Teletoken authenticatie.

 


Tel: (+31)(0)13 5430055 Fax: (+31)(0)13 5439649